Dnes je 6. května 2024, svátek má Radoslav

Hotel Darkov má v Karviné dlouhodobou tradici. V nedávné době prošel generální rekonstrukcí a jeho cílem je profilovat se jako malý rodinný hotel s klidnou atmosférou.

Leží v poklidné části stejnojmenné lázeňské čtvrti města Karviné - Darkově. Hotel je vzdálen z centra města cca 2 minuty autem a za 7 minut se do našeho hotelu dostanete pěšky z hlavního náměstí Tomáše Garyka Masaryka cestou přes zámecký park s jedinečnou dančí ohradou.

Hotel leží v lázeňské oblasti a v jeho sousedství se nachází sice méně známé, ale dosti navštěvované lázně Darkov s krásnými budovami, altánky, parkem, nově zrekonstruovaným darkovským mostem přes řeku Olši, podél které se můžete vydat na příjemné procházky po okolí.

Hosté mají k dispozici 11 pokojů (10x dvoulůžkový, 1x třílůžkový). Pokoje jsou rozděleny do kategorie "Standard" a "Comfort" - podle vybavenosti. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (vanu nebo sprchový kout), bezplatné bezdrátové připojení WiFi, TV, telefon, pokoje "Comfort" lednici. Hotel má vlastní parkoviště, které se na noc uzavírá.

 

Jídlo a pití Jídlo a pití
- restaurace
- bar
 
 Snídaně
- za 90 Kč na osobu


Galerie

Obrázek

Informace

Adresa:
Hotel Darkov
Lázeňská 254/13
Karviná-Lázně Darkov
735 03

Kontakt:
+420 774 779 805

Další:
Bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti
Bezplatné Wi-Fi

Mapa

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies