Dnes je 6. května 2024, svátek má Radoslav

HOTEL SPORT je typický městský hotel s celoročním provozem umístěný v areálu zimního stadionu v centru města Karviné. Velkou předností hotelu je snadná dostupnost autem i veřejnými dopravními prostředky. Je hojně využíván jako transitní hotel při cestách s Polskem a Slovenskem.

Svou polohou a moderním vybavením může nabízenými službami uspokojit zejména ty, kteří hledají komfortní ubytování na žádoucí úrovni.

Hotel Sport nabízí kvalitní a levné ubytování včetně snídaně ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech, je vhodný pro služební a obchodní cesty. Parkoviště je přímo u hotelu.

Součástí hotelu je společenská místnost STaRS Klub s možností pronájmu za účelem schůzí, seminářů, prodejních akcí a oslav. Bližší informace u vedoucí hotelu SPORT.

Součástí zimního stadionu je TENISOVÁ HALA, která slouží nejen hotelovým hostům, ale i jednotlivcům, organizacím, kolektivům a sportovním oddílům, kde je možno využít těchto služeb: TENIS, SQUASH, BADMINTON, SAUNA, FITNESS CENTRUM, KARDIO ZONA. Výjimečností tohoto provozu je také propojení s hotelem a příjemné posezení v MINIBARU s výhledem na sportoviště.

  

Jídlo a pití Jídlo a pití Wellness Wellness
- bar - fitness centrum
   
 Snídaně Pokoje Pokoje
- v ceně - Klimatizace 
  - Trezor
Bazény Bazény  
- sauna   


Galerie

Obrázek

Informace

Adresa:
Hotel Sport
Karola Śliwky 783
Karviná-Fryštát
733 01

Kontakt:
+420 596 312 287

Další:
Bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti
Bezplatné Wi-Fi

Mapa

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies